×

Kereső

Információ

Az oldalon feltüntetett árak áfát NEM tartalmaznak!!!

Cégünk lézergravírozással foglalkozik 2004 óta, a gravírozási feladatokat egy CO2 lézergravírozó gép látja el.
Lézerek alkalmazási területei szinte végtelenek. Csak a képzelet szab határt!

Bélyegzőkészítés:  A Bélyegző készítés forradalmát hozta a lézertechnológia és hatalmas mértékben leegyszerűsítette. A technológiai lépések nagyon nagymértékben leegyszerűsödtek a lézerekkel. Percek

alatt elkészíthető egy egyedi bélyegző. Egyaránt gazdaságos eljárás a lézergravírozás kis- és nagysorozatú gumibélyegző legyártására.

Lézeres famegmunkálás: A fa kifejezetten alkalmas lézeres megmunkálásra. Sok árnyalat létrehozható a lézerbeállításnak megfelelően vagy a fa típusától függően. Minden fatípusnak megvannak a sajátos jellegzetességei gravírozási szempontból is. Szép kontrasztok hozhatók létre világos faanyagokon. A cseresznye vagy rózsafán gravírozással elegáns hatások érhetők el. 

Üveggravírozás: Az üveg lézeres gravírozása hatásos, szép és elegáns dekorálási lehetőség: ábrák, minták és szövegek készíthetők, vagy akár arcképek is.
A lézer nagyon sokszor azért jobb megoldás, más tradicionális eljárásokhoz képest,
mert gyorsabb: nincs szükség sablonra, mint a homokfújásnál és azonos minőségben ismételhető több száz darabos jelölés esetében is.

A lézer érintésmentesen, de közvetlenül munkálja meg az üveget. Erőteljes hűtésre sincs szükség, mert a lézer nagy sebessége és koncentrál energiája nem hagy időt az üvegnek a felmelegedésre. 

Akril (plexi) megmunkálás: A lézer használata akril megmunkáláskor kifejezetten előnyös. Világító reklámok, feliratok, display-ek gyártása a legjellegzetesebb alkalmazások. Nagyon gyors és ezért gazdaságos kivitelezést tesz lehetővé, azonnal tiszta, áttetsző vágási élek érhetők el, nincs szükség polírozásra, vagy más utólagos kezelésre.
Nincs szerszám kopás és az áttéréskor gravírozásról vágásra nem igényel szerszám cserét. 

Reklám és információs feliratok: A reklám és információs feliratok készítése lézerrel hihetetlenül egyszerű. A minták előkészíthetők a szokásos grafikai tervező programokban és megjeleníthetők a lézer szoftverével mielőtt gravírozni / kivágni kezdenénk. A lézergravírozás és kivágás gyors, tiszta és kiváló minőségű. Nincs szükség a munkadarabok rögzítésre a megmunkáláshoz, mivel a lézeres megmunkálás érintésmentes.